Kevään 2016 ohjelmisto täydentyy

5.3. Jalometalli-bändikisa 2016 (HUOM Grandessa)

Jalometalli-bändikisatiedote:
ALE Ry järjestää yhteistyössä Jalometalli-organisaation kanssa Jalometalli-bändikilpailun Rock Ravintola Grandessa 5.3.2016! Kisan voittaja pääsee soittamaan Oulussa 8-9.7.2016 järjestettävään viidenteentoista Jalometalliin!

Kilpailuun ilmoittautuvien bändien kriteerit ovat seuraavat:

  • Bändin on oltava Lapin läänin alueelta (riittää että yksi jäsen asuu Lapissa)
  • Musiikin on oltava metallia (metallia, heavya, grindia, stoneria jne.)
  • Bändin on esitettävä omaa materiaalia

Bändit voivat ilmoittautua lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen ale@arcticliveentertainment.fi. Liittäkää hakemukseenne seuraavat asiat:

  • Linkki musiikkiinne
  • Lyhyt historiikki/kuvaus bändistänne
  • Soittajien nimet sekä iät
  • Liitetiedostona bändinne logo sekä promokuva jos sellainen löytyy mahdollisimman hyvälaatuisena, tai linkki minkä takaa logonne sekä promokuva bändistänne löytyy. Nämä siltä varalta, että ne ovat meillä valmiina jos bändinne pääsee kisaan.

Kilpailuun valitaan 4-5 bändiä hakemusten perusteella ja hakemuksia otetaan vastaan 5.2. saakka. Valitut bändit julkaistaan ilmoittautumisen päätyttyä 1 viikon sisään. Etusijalla ovat nuorten bändit sekä bändit joilla ei ole levytyssopimusta, mutta varsinaista ikärajaa ei suoraan kilpailussa ole.

5.3. käytävässä kilpailussa bändeillä on 15-20 minuuttia aikaa soittaa musiikkiaan ja vakuuttaa esiintymisellään tuomarit. Tuomarit antavat palautteensa bändeille heti esityksen päätyttyä ja illan päätteeksi julistetaan kilpailun voittaja. Tapahtuma on K-18 kuten tämän vuoden Jalometallikin.

Tuomarit ilmoitetaan myöhemmin.

Liput tapahtumaan kustantavat 5€, kannatusjäsenille 4€. Lipunostaneiden kesken arvotaan kaksi kahden päivän lippua Jalometalliin, eli kannattaa tulla paikan päälle kannustamaan bändejä ja nauttimaan musiikista sekä osallistumaan arvontaan!

http://www.jalometalli.net

18.3. Metal Cover Ball III

Thinhead plays Motörhead
Conspiracy plays King Diamond
Mastodontti plays Mastodon

Liput 7€, Kannatusjäsenet 5€.