ALE Ry:n toiminta tauolle kesään 2017 saakka

Arctic Live Entertainment Ry on osajärjestäjänä Club Teatrian kanssa Oulun Hevimestassa lauantaina 10.12 järjestettävässä Rites Of North II -tapahtumassa. Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään tänä kesänä keikkalavoille paluun tehnyt Kemin ylpeys Thyrane! Tapahtumassa esiintyvät myös Funerary Bell sekä Curse Upon A Prayer.

Arctic Live Entertainment Ry myös ilmoittaa, että yhdistyksen toiminta Rovaniemellä keikkojen järjestäjänä jää valitettavasti tauolle ainakin kesään 2017 saakka. Syy taukoon johtuu aktiivijäsenten vähyydestä, joka ei vastaa tarvetta keikkojen järjestämisen osalta. Olemme aina panostaneet tapahtumien järjestämisen laatuun ennen muuta, niin esiintyvien artistien kuin myös maksavien asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneitten osalta, emmekä halua laskea tapahtumiemme tasoa, jota emme valitettavasti pysty ylläpitämään nykyisten aktiivijäsentemme määrällä. Tällä hetkellä ei ole valitettavasti muuta vaihtoehtoa kuin jäädä tauolle tapahtumien järjestäjänä ensi kesään saakka.

Jos juurikin sinä haluat edesauttaa yhdistyksen toiminnan jatkuvuutta ja sitä kautta ylläpitää Rovaniemen kulttuurikentän laajuutta erilaisten musiikkitapahtumien myötä niin se on mahdollista liittymällä ALE Ry:n aktiivijäseneksi. Mitään erityistaitoja sinulta ei vaadita, ainoastaan avointa mieltä, pientä sitoutumista ja reipasta asennetta sekä halua olla osa ALE Ry:n toimintaa tapahtumien järjestäjänä. Yhdistyksen toiminnan jatkuvuus on teistä kiinni ja tarkistamme tilanteen ensi keväänä yhdistyksen kevätkokouksen yhteydessä, jolloin päätämme yhdistyksen mahdollisesta jatkosta.

Jos tämä herätti mielenkiintosi ja haluat liittyä ALE Ry:n riveihin, lähetä sähköpostia osoitteeseen rauli.alaruikka@arcticliveentertainment.fi ja kerro itsestäsi, sillä haluamme juuri sinut mukaan yhdistyksemme toimintaan.